Saturday, 31 March 2012

Friday, 16 March 2012

Proton Satria S2000 vs Heli


Perlumbaan ini telah diadakan di Sunshine Coast Airport di Queensland. Lapangan terbang terpaksa ditutup selama kira-kira sejam untuk perlumbaan dan Chris Atkinson menewaskan Helicopter dalam pertempuran yang sangat rapat antara tayar dan bilah helicopter.


Lihat video...

Monday, 12 March 2012

Mayat Rentung Disahkan Nurul Nadirah






JOHOR BAHRU – Ketua Polis Daerah Seri Alam, Supt Roslan Zainuddin hari ini mengesahkan mayat rentung ditemui di Nusa Damai, dekat Seri Alam pada 8 Mac lalu sebagai kanak-kanak malang yang dilaporkan hilang sebelum ini iaitu Nurul Nadirah Abdullah, 5, atau lebih dikenali sebagai Dirang.

Mengapa Cincin Perkahwinan Disarungkan Di Jari Manis




Info ini Dahujan copy dari sebuah blog.. yang idea nya boleh masuka akal juga..


**satukan kedua tangan anda dan tekuk jari tengah ke bahagian dalam,kemudian 4 jari lainnya pertemukan ujungnya (lihat gambar).


permainan dimulai.5 pasang jari tetapi hanya sepasang yang tidak boleh dipisahkan....


1.cuba buka ibu jari anda,ibu jari boleh di buka kerana ibu jari mewakili orang tua.manusia mengalami sakit dan kematian,oleh kerana demikian orang tua kita juga akan meninggalkan kita suatu hari nanti.

Rahsia Sebalik Pendrive CHINA

Tengok dari luar memang boleh dikatakan setanding dengan Brand terkenal.. tapi di dalam?

Sebab Kenapa Tak Boleh Guna Calculator Casio 570 Mase PMR

Patot la masa zaman PMR boleh guna Calculator Casio 350 je.. Rupanya ini sebab dia..

Saturday, 10 March 2012

[Tips] Dapatkan Like FB pages dan visitor dari Malaysia atau Luar Negara


1. mula register kat sini
2. lepas dah register nanti korang akan dapat point.
3. setup facebook page korang kat bahagian fb icon
4. kalau website pergi klik kat icon "W" warna kuning. dan seterusnye


caranye :


1.like random fb pages mana2 yang ada dalam tu then korang akan dapat point.Point boleh pilih
.......

Kesan Berada Di Depan Laptop Melebihi 5 Jam



Menurut penelitian, menghabiskan waktu lebih dari 5 jam per hari di depan komputer boleh merosakan jantung dan menjurus ke kematian lebih cepat. Penyebabnya adalah posisi duduk, terutama duduk bersandar, yang merupakan posisi umum saat orang bekerja dengan komputer, bermain game, ataupun menonton televisyen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...